Du er ikke logget inn, opprett konto ved å klikke her

Hva er utleiesentralen?

Tromsø kommune har en masse utstyr som vi nå samler i en database, slik at man lettere kan finne det som er tilgjengelig både for intern leie i kommunen, men også til eksterne brukere.

I Utleiesentralen for Tromsø kommune finner man ulike produkter som kan lånes eller leies til ulike arrangement. Dette er alt fra bord, stoler, lyd, scener til pulker, kanoer, idrettshaller, møterom og sukkerspinnmaskiner.

Produktene er listet opp i ulike kategorier. Dette ser man i kolonnen til venstre. Her kan man for eksempel klikke seg inn på arrangement ”Utstyr”, da vil man finne ulike produkter som er registrert under den kategorien. Om man så velger ”Scene/Amfi” vil man få opplistet hvilke gjenstander som befinner seg der, samt bilder av gjenstandene. Om man da vil leie en mobil scene trykker man på bildet av scenen, eller teksten, og man kommer inn til en oversikt over hvem som eier gjenstanden, hvor det befinner seg og hvor mange enheter som er tilgjengelig. Man får også opp en kalender som viser om gjenstanden er ledig i ønsket leieperiode.

Hvordan registrere seg og leie?

For å kunne leie må man lage seg en konto. Det gjør man i kolonnen til venstre under ”Opprett konto”. Da får man opp et registreringsskjema som man fyller ut med e-post adresse, lage seg et passord og registrere personalia. Klikk på ”Legg til” og det vil komme en e-post til den registrerte e-postadressen om at: ”Konto hos utleiesentralen er opprettet.” Da er det bare å klikke på linken og man kan begynne å bruke Utleiesentralen.